Τα promo videos του Galaxy Note 9

Techblog.gr

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την επίσημη παρουσίαση του στο Unpacked event της Νέας Υόρκης και τα πρώτα promo videos του Galaxy Note 9 με τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του βρίσκονται ήδη στον αέρα.

Συνολικά πέντε βίντεο παρουσιάζουν τα highlights της κορυφαίας ναυαρχίδας του Κορεάτη κατασκευαστή. Το πρώτο βίντεο εστιάζει στην premium αισθητική, στον αναβαθμισμένο σχεδιασμό και την μεγαλύτερη

Infinity Display οθόνη της Samsung.

To δεύτερο και το τρίτο βίντεο είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στο πιο hot χαρακτηριστικό του νέου Galaxy Note, που δεν είναι άλλο από το νέο Bluetooth S Pen, το οποίο βλέπουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου στον τομέα της ψυχαγωγίας αλλά και στο business κομμάτι. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά “εργαλεία” της αγοράς, αν όχι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

To τέταρτο βίντεο εστιάζει στη νέα Intelligent Camera του Galaxy Note 9 με τα AI χαρακτηριστικά και τη δυνατότητα προσαρμογής του φακού σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός.

Το πέμπτο βίντεο αναφέρεται στις επιμέρους επιδόσεις του νέου μοντέλου, gaming, αδιαβροχοποίηση, χωρητικότητα, κ.α.

Για το τέλος αφήσαμε ένα bonus video που παρουσιάζει τις επιδόσεις του κορυφαίου Note σε ένα επικό unboxing video αποκλειστικά από την T-Mobile.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα