Πώς κάνω αναβάθμιση εφαρμογών Android χωρίς το Play Store

Techblog.gr

Στο Play Store θα βρούμε εφαρμογές που θα καλύψουν κάθε ανάγκη μας. Ωστόσο, οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην θέλουμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές από το Play Store είναι αρκετοί. Επίσης, υπάρχει περίπτωση κάποιο app να μην είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και γι’ αυτό να το έχουμε κατεβάσει από κάποια ιστοσελίδα ή εναλλακτικό κατάστημα εφαρμογών.

Η εγκατάσταση εφαρμογών Android

χωρίς το Play Store είναι ιδιαίτερα εύκολη. Όπως είδαμε και σε προηγούμενο οδηγό. Τώρα θα δούμε πώς κάνουμε αναβάθμιση εφαρμογών Android χωρίς το Play Store, χρησιμοποιώντας ένα app που λέγεται APKGrabber.

Αναβάθμιση εφαρμογώνΑρχικά, κατεβάζουμε το app από αυτήν την ιστοσελίδα και το εγκαθιστούμε ακολουθώντας τις οδηγίες που είχαμε αναφέρει στο οδηγό για την εγκατάσταση εφαρμογών Android χωρίς το Play Store.

Το APKGrabber βρίσκει από μόνο του όλες τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει στο smartphone μας και δημιουργεί μία λίστα. Πατώντας το κουμπί της ανανέωσης κάτω δεξιά ελέγχουμε αν υπάρχουν ενημερώσεις.

Αν το APKGrabber βρει οποιαδήποτε ενημέρωση, εμφανίζει το link της πηγής, ακριβώς κάτω από την εφαρμογή. Για να κατεβάσουμε την ενημέρωση, πατάμε τον σύνδεσμο και κάνουμε λήψη του αρχείου APK.

Εφόσον έχουμε κατεβάσει όλα τα APK αρχεία, για ολοκληρώσουμε την αναβάθμιση των εφαρμογών απλώς ακολουθούμε τον οδηγό που έχουμε δημοσιεύσει εδώ στο Techblog.

Εσείς επιλέγετε κάνετε εγκατάσταση και αναβάθμιση εφαρμογών Android χωρίς το Play Store; Ή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μόνο επίσημες πηγές;

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα