Με 5G όλα τα Sony Xperia flagship smartphoneς του 2020;

Techblog.gr

Η Sony δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποιο flagship smartphone το οποίο ενσωματώνει το νέο πρωτόκολλο δικτύου. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, το Sony Xperia 5 είναι το τελευταίο flagship smartphone με υποστήριξη του 4G LTE. Αυτό σημαίνει ότι η Sony θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Xperia

1 με υποστήριξη του 5G. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην MWC 2020 η οποία θα λάβει χώρα από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Η Sony προφανώς και θέλει να μπει ξανά στον ανταγωνισμό και ίσως το 5G καταφέρει να τις δώσει ένα προβάδισμα. Σε αυτό ίσως συμβάλλει και ο αποκλεισμός της Huawei από την Αμερική η οποία θα μπορούσε να χάσει ένα μεγάλο μέρος από το κοινό της αφού δεν μπορεί προς το παρόν να ενσωματώσει τα Google Play Services στα smartphone της.

Η Sony προσπαθεί με κάθε τρόπο να αυξήσει τις πωλήσεις των high-end smartphone της ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μερικά mid-range αλλά και low-end smartphone τα οποία θα τραβήξουν αυτό το κοινό. Αυτά τα smartphone όμως δεν θα έχουν 5G και θα υποστηρίζουν μόνο μέχρι 4G LTE.

Keywords
Τυχαία Θέματα