Οι τιμές των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro θα ξεπερνούν τα 1000 δολάρια;

Techblog.gr

Οι διαρροές σχετικά με Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro που θα παρουσιαστούν στις 16 Οκτωβρίου μπορεί να είναι πολλές, αλλά αυτό που δεν είχε διαρρεύσει καθόλου μέχρι σήμερα είναι οι τιμές τους, οι οποίες φαίνεται να αποκαλύφθηκαν και να είναι στο επίπεδο των υπόλοιπων ναυαρχίδων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι τιμές αυτές, οι οποίες είναι σε Ελβετικά Φράγκα, είναι χονδρικής και όχι λιανικής πώλησης, κάτι που σημαίνει

πως οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώσουν από 50 μέχρι και 100 δολάρια επιπλέον. Σύμφωνα με τις λίστες αυτές, το Huawei Mate 20 με τα 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 805 δολάρια, με τους καταναλωτές να πρέπει να πληρώσουν γύρω στα 850 με 900 δολάρια. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως δεν αναγράφεται κάτι σχετικά με τη RAM που θα έχει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4GB.

Όσον αφορά το Huawei Mate 20 Pro, η τιμή χονδρικής φαίνεται να είναι στα 1010 δολάρια και ενδεχομένως να φτάσει τα 1100 για τους καταναλωτές, και αφορά την έκδοση με τα 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και τη RAM να ενδέχεται να είναι στα 6GB, με τις δύο συσκευές να κυκλοφορούν σε χρώματα Black, Blue και Twilight, ενώ για τις τιμές λιανικής αλλά και τη διαθεσιμότητα, θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίασή τους για να μάθουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα