Μάθε τα πάντα για το νέο Nokia 9 PureView με τις 5 κάμερες

09:39 1/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το Nokia 9 PureView διαθέτει το πρώτο σύστημα πέντε καμερών στον κόσμο με ZEISS Optics. Έχει δύο αισθητήρες χρώματος για ακριβείς ζωντανές εικόνες και τρεις μονοχρωματικούς αισθητήρες που αποδίδουν οξύτητα και λεπτομέρεια. Και οι πέντε αισθητήρες συνεργάζονται για να συλλέξουν έως και 10 φορές την ποσότητα φωτός σε σχέση με ένα αισθητήρα του ίδιου τύπου.

Κάθε λήψη με το Nokia 9 PureView χρησιμοποιεί και τις πέντε κάμερες για να συλλέξει τουλάχιστον 60MP δεδομένων απεικόνισης. Για να επεξεργαστείτε και να συγχωνεύσετε

τις εικόνες, το Nokia 9 PureView έχει μεγιστοποιήσει την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου εκμεταλλευόμενο την δύναμη του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και αναθέτοντας την επεξεργασία σε ISP, DSP, GPU και CPU αντίστοιχα. Διαθέτοντας έναν ειδικό συν-επεξεργαστή εικόνων που ρυθμίζει ξεχωριστά την έκθεση και την ισορροπία λευκού σε κάθε κάμερα σε όλο το φωτογραφικό σκηνικό, το Nokia 9 PureView σας δίνει μια ματιά από το μέλλον της φωτογραφίας των smartphone.

Το Nokia 9 PureView με 5πλη κάμερα 12 Megapixel κυκλοφορεί στην Ελλάδα την Παρασκευή 12 Απριλίου με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Nokia True Earbuds αξίας 129,90 ευρώ.

Εξαιρετική λεπτομέρεια και δυναμική εμβέλεια

Kάθε εικόνα που αποτυπώνεται στο Nokia Beholder είναι HDR, με έως και 12,4 stops δυναμικής εμβέλειας και πλήρες σκηνικό 12MP βάθους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εικόνα 12MP συγκεντρώνει εξαιρετικές λεπτομέρειες σε περιοχές τόσο με έντονο ηλιακό φως όσο και με σκιά.

Ατελείωτες δυνατότητες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη

Η ασύγκριτη χαρτογράφηση του βάθους 12MP υψηλής πιστότητας που δημιουργείται με κάθε JPG επιτρέπει ένα «όμορφο» Bokeh εφέ και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τον καλλιτέχνη μέσα σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή βάθους του Google Photos. Τώρα μπορείτε να εστιάσετε ξανά, να ρυθμίσετε τη θολότητα και τον κορεσμό σε ολόκληρο το σκηνικό, ακόμα και μετά τη λήψη της εικόνας.

Σχεδιασμένο στην πραγματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες όσων λατρεύουν τη φωτογραφία, το Nokia 9 PureView διαθέτει επίσης τη δυνατότητα λήψης εικόνων σε μη συμπιεσμένη μορφή RAW “DNG” και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε απευθείας στο τηλέφωνο χάρη στη συνεργασία μας με το Adobe Lightroom. Έχει ειπωθεί ότι το 50% της τέχνης της φωτογραφίας είναι στη φάση του post-production και με το Nokia 9 PureView έχετε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα.

Το Nokia 9 PureView διαθέτει μια ενημέρωση στο δημοφιλές Pro Camera UI – παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στη φωτογραφία σας. Τώρα καταγράψτε τη συναρπαστική φωτογραφία time lapse με υποστήριξη για χρόνους έκθεσης μέχρι 10 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το νέο Pro Camera UI στο Nokia Beholder περιλαμβάνει τη δυνατότητα ρύθμισης της τιμής έκθεσης σε βήματα μόλις 1/3 του stop, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την αντιστάθμιση έκθεσης με περισσότερο έλεγχο από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα