Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Techblog.gr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, Chuck Robbins δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (teleconference) της εταιρείας παρουσίασε αύξηση στη χρήση από τις αρχές του μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύφμωνα με τον CEO της Cisco στις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου,

πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τηλεδιάσκεψης δήλωσε, μόνο την περασμένη Δευτέρα πραγμαοποιήθηκαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας WebEx.

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε επίσης, 7 συμβουλές για να εργαστείτε άνετα από το σπίτι την εποχή του κορονοϊού

Τι είναι το WebEx

Το WebEx είναι ένα διαδικτυακό μέσο Τηλεδιάσκεψης (ΤΔ) που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες Web Conferencing με τη χρήση video/ήχου υψηλής ποιότητας. Μέσω του WebEx οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μίας πλήρως λειτουργικής συνεργασίας από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και ελαττώνοντας το κόστος των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Υποστηρίζει δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων με συνεργάτες, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του εργαλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα