Facebook: Δίνει bonus 1.000 δολάρια σε κάθε υπάλληλο λόγω του κορονοϊού

Techblog.gr

Κάθε εταιρεία στον πλανήτη έχει επηρεαστεί από τον κορονοϊό ο οποίος έχει καταφέρει γρήγορα να εξαπλωθεί παντού, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να αναγκαστούν είτε να κλείσουν οριστικά, είτε να ζητήσουν από τους υπάλληλους τους να εργαστούν από το σπίτι. Μετά την Amazon η οποία ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει $5 εκατομμύρια σε εταιρείες στο Σιάτλ, έρχεται ο Mark Zuckerberg

να ανακοινώσει ότι η Facebook θα δώσει επιπλέον $1.000 στους υπαλλήλους της. Τα bonus αυτά θα δοθούν στους υπαλλήλους από τις αρχές Απριλίου.

Facebook CEO Zuckerberg announced internally that all 45K employees are getting $1,000 in cash and will earn at least their full bonuses for their six-month review. It’s the boldest step yet by a large co. to offset the financial impact of coronavirus. https://t.co/HwBuW0IIj8

— Alex Heath (@alexeheath) March 17, 2020

Επιπλέον, ορισμένοι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης της εταιρείας έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τις εργασίες εργολάβων, με σκοπό αυτοί να μείνουν στο σπίτι τους. Όσον αφορά τους ανθρώπους που εργάζονται στην Facebook και πληρώνονται με την ώρα, το Facebook θα φροντίσει να καλύψει όλες τις αποδοχές ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν.

Ταυτόχρονα, το Facebook ανακοίνωσε ότι υπάλληλοι από το Σιάτλ και το Bay Area, πρέπει να εργαστούν από το σπίτι με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Τέλος, ο ίδιο ο Mark Zuckerbeg, χρηματοδοτεί τους ελέγχους για κορονοϊό στο Bay Area μέσα από τις φιλανθρωπικές του οργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα