Κορυφαίοι αθλητές το έριξαν στα video games λόγω κορονοϊού

Techblog.gr

Ο κορονοϊός έχει κρατήσει όλο τον κόσμο στα σπίτια του και μία λύση για να ξοδέψουμε τον χρόνο μας χωρίς να βγούμε από την οικία μας είναι να παίξουμε video games. Εκεί φαίνεται πως έχουν βρει την παρηγοριά, μάλιστα, και κάποιοι εκ των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη.

Από αστέρες του ΝΒΑ

μέχρι και ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ στο Fifa 20 είδαμε από διπλά μεταξύ ποδοσφαιριστών δύο ομάδων μέχρι και διεξαγωγή τουρνουά μεταξύ ομάδων. Ας δούμε, λοιπόν, με ποιον τρόπο έχει επιλέξει ο καθένας να ξοδεύει την ώρα του εντός του σπιτιού του.

Ο σταρ των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, αποτέλεσε το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο κορυφαίο μπασκετικό γεγονός του πλανήτη, το ΝΒΑ, μετά τον συμπαίκτη του, Ρουντί Γκομπέρ. Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη στήριξη, που έχει λάβει, αποκαλύπτωντας πως βρίσκεται μόνος στο σπίτι του, όπου αναρρώνει και παίζει διάφορα video games.

A message from @spidadmitchell pic.twitter.com/YtChd3eNng

NBA (@NBA) March 14, 2020

Από τη μεριά του, ο σμολ φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μάριο Χεζόνια, απάντησε σε tweet για το ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που βγαίνουν έξω, και αποκάλυψε ότι παίζει Call of Duty στο υπόγειό του, δείχνοντας να του αρέσουν περισσότερο τα όπλα και η δράση.

In my basement playing Call of Duty.. I’m good.

Keywords
Τυχαία Θέματα