iPhone 11: Νέα σειρά από CAD renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και το module των καμερών

09:35 2/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας των iPhone 2019 βλέπουμε όλο και περισσότερα leak. Προς το παρόν γνωρίζουμε μερικές λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των συσκευών αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε την ονομασία τους, αν και οι περισσότεροι χρήστες τα αποκαλούν iPhone XI ή iPhone 11.

Αυτή την εβδομάδα, χάρη στο Slashleaks διέρρευσαν τα CAD renders των τριών μοντέλων της σειράς. Τα CAD renders δείχνουν

τον βασικό σχεδιασμό των iPhone 11, iPhone 11 MAX και iPhone 11R, ο οποίος συμβαδίζει με όσες φήμες και leaks έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά, το πρώτο CAD είναι για το iPhone 11 και φαίνεται ότι θα έχει αντίστοιχο σχεδιασμό με το iPhone XS, δηλαδή μεγάλο notch και ελάχιστα bezels. Στα CAD renders της συσκευής είναι γραμμένο το ‘iphone-5.8” κάτι που μας αποκαλύπτει ότι η οθόνη του iPhone 11 θα είναι 5,8 ιντσών.

Στον τομέα των καμερών στην πίσω όψη έχουμε το γνωστό τετράγωνο module, το οποίο φήμες θέλουν να στεγάζει 3 φακούς 12MP που αποτελούνται από έναν τηλεφακό, έναν ευρυγώνιο, και έναν υπερ-ευρυγώνιο.

Έπειτα έχουμε το iPhone 11 Max του οποίου το CAD render αναγράφει “iphone-6.5” κατι που μεταφράζεται στο μέγεθος της οθόνης. Ο μπροστινός σχεδιασμός παραμένει αντίστοιχος με του iPhone XS Max, δηλαδή μεγάλο notch και ελάχιστα bezels.

Οι κάμερες του iPhone 11 Max είναι αντίστοιχα τοποθετημένες με αυτές του βασικού μοντέλου, ενώ φήμες θέλουν να έχουν και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.

Τέλος, το CAD render του iPhone 11R αναγράφει “iphone-6.1” και θα είναι ο διάδοχος του iPhone XR. Όπως τα άλλα δύο iPhones της σειράς έτσι και αυτό κρατάει τον ίδιο σχεδιασμό στη μπροστινή όψη, αλλά έχει μόνο δύο κάμερες. Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα χαρακτηριστικά των δύο καμερών.

Σε όλα τα CAD renders φαίνεται ότι οι συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με Lightning port χωρίς να βλέπουμε κάπου κλασική θύρα ακουστικών. Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για να μάθουμε τον τελικό σχεδιασμό των συσκευών και φυσικά τα ονόματα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα