Redmi K20: Η σειρά έχει πουλήσε 1 εκ. κομμάτια, ένα από αυτά περιμένουμε και εμείς!

14:45 1/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Redmi K20 σειρά της Xiaomi που αποτελείται από τα K20 και K20 Pro, πούλησε κατά το πρώτο “κύμα” πωλήσεων 200.000 κομμάτια και σχεδόν έναν μήνα μετά η σειρά κατάφερε να πουλήσει 1 εκατομμύριο κομμάτια.

Η σειρά αποκαλύφθηκε στις 28 Μαΐου και χρειάστηκαν μόλις 4-5 flash sale για να φτάσει αυτό το milestone. Παρά τις πολύ καλές πωλήσεις όμως, η σειρά θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα, η περιορισμένη

παραγωγή δεν της έδωσε την ευκαιρία. Να υπενθυμίσουμε ότι η K20 Pro έκδοση της σειράς δεν είναι διαθέσιμη εκτός Κίνας.

Για τον εορτασμό του milestone, ο Lu Weibing, Vice President και Product Manager της Redmi, ανακοίνωσε ότι κάθε κάτοχος K20 θα λάβει ένα powerbank χωρητικότητας 10.000mAh ενώ κάθε κάτοχος της K20 Pro έκδοσης θα έχει την επιλογή να αγοράσει ένα 27W φορτιστή με λιγότερα από $5.

Ο Weibing δεν αποκάλυψε αν οι πωλήσεις αναφέρονται μόνο στην Κίνα αυτό όμως είναι το πιο πιθανό σενάριο, αφού η σειρά δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ινδία, ενώ οι υπόλοιπες αγορές γνώρισαν το Redmi K20 ως Xiaomi Mi 9T.

Εμείς εδώ στο Techblog έχουμε παραγγείλει το Redmi K20 Pro και ανυπομωνούμε να φτάσει στα χέρια μας για ενα εξαντλητικό review!

Keywords
Τυχαία Θέματα