Flappy Royale: Το φαινόμενο Flappy Bird τώρα και σε Battle Royale mode...

07:13 2/7/2019 - Πηγή: techgear

Techgear.gr

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τότε που το Flappy Bird έκανε άνω κάτω τη gaming κοινότητα ως ένα σούπερ εθιστικό και απλοϊκό mobile game που ακόμη και ο δημιουργός του δεν πίστευε την επιτυχία που σημείωσε.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να αποσύρει το παιχνίδι από τις mobile πλατφόρμες δηλώνοντας ότι πέτυχε τον σκοπό του έχοντας γίνει αρκετά γνωστός για να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα, παρόλα αυτά, προσπάθησαν

να τον μιμηθούν ουκ ολίγοι developers δημιουργώνοντας κλώνους του Flappy Bird, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με κακόβουλες βλέψεις...

Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, αν νομίζατε ότι ξεμπερδέψαμε με το Flappy Bird, είστε γελασμένοι. Κάποιος σκέφτηκε να συνδυάσει το δημοφιλές mobile game με την άλλη τρέλα της σημερινής εποχής, το περίφημο Battle Royale mode, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που φαντάζεστε: ένα Flappy Bird όπου ανταγωνίζεσαι άλλους 99 παίκτες.

Η ανάπτυξη του Flappy Royale έχει γίνει από τους Orta Therox και Em Lazer Walker, δεν είναι επίσημο παιχνίδι Flappy Bird, αλλά όποιος θέλει μπορεί να παίξει δωρεάν από εδώ.

Flappy Royale: Το φαινόμενο Flappy Bird τώρα και σε Battle Royale mode...

Keywords
Τυχαία Θέματα