iPad Pro χωρίς home button και notch αλλά με στρογγυλεμένες γωνίες;

Techblog.gr

Η Apple ετοιμάζει το event για τα νέα iPad που θα αποκαλυφθούν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδος και εντείνεται η περιέργεια για το design του νέου iPad Pro, το οποίο εμφανίστηκε σαν εικονίδιο μέσα στο iOS

12 με αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα iPad.

Το εικονίδιο που βρέθηκε μέσα στο iOS δείχνει μια πιο αναλυτική ματιά στο iPad Pro (2018) το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο αυριανό event της Apple. Πιο συγκεκριμένα, απεικονίζεται ένα iPad με στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς home button, χωρίς notch, ενώ εντύπωση προκαλούν τα bezel τα οποία μοιάζουν αρκετά μεγάλα σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει με τα iPhone X, Xs, Xs Max και Xr.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια έχει να κάνει με το κουμπί Power On/Off το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στην πάνω πλευρά του σώματος της συσκευής, τη στιγμή που τα νέα iPhone το έχουν τοποθετημένο στο πλάι. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των νέων iPad μιας και το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να είναι μην απεικονίζει το τελικό προϊόν που θα παρουσιαστεί από την Apple, κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε στην αυριανή παρουσίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα