Απογοήτευσε η κάμερα του LG G7 ThinQ στο DxOMark

Techblog.gr

Μόλις 83 πόντους κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το LG G7 ThinQ στο DxOMark μιας και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει παρά τα νέα χαρακτηριστικά του όπως η διπλή κάμερα και οι λειτουργίες ΑΙ.

Το κινητό μετρά ήδη πέντε περίπου μήνες κυκλοφορίας και δοκιμάστηκε σε περισσότερες από 1500 λήψεις εικόνων αλλά και σε περισσότερες από δυο ώρες βίντεο. Παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί του LG G7 ThinQ είναι γενικά καλύτεροι από το LG V30, η μόνη

αναβάθμιση κατά το DxOMark φαίνεται πως έγινε στον τομέα της απεικόνισης χρωμάτων, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στον τομέα της φωτογραφίας, στα θετικά στοιχεία της κάμερας του κινητού συγκαταλέγονται η σωστή απόδοση του λευκού, τα έντονα και ιδιαίτερα ευχάριστα χρώματα και το ακριβές autofocus στις περισσότερες λήψεις. Τα αρνητικά όμως φαίνεται πως είναι περισσότερα καθώς η διπλή κάμερα του κινητού φαίνεται πως τείνει να «γέρνει» προς την έντονη απεικόνιση του μπλε χρώματος, να χάνει σημαντικά όσον αφορά στις λεπτομέρειες των σκιών ενώ τα textures δεν απεικονίζονται καλά ακόμη και σε συνθήκες καλού φωτισμού. Ο θόρυβος είναι επίσης αισθητός σε αρκετά σημεία, η λεπτομέρεια πέφτει αρκετά κατά τη λήψη φωτογραφιών με ζουμ και τα αντικείμενα θολώνουν κάποιες φορές στη λήψη πορτρέτων.

Όσον αφορά στο βίντεο, εδώ και πάλι η εξισορρόπηση του λευκού είναι σε καλά επίπεδα όπως και η ακριβής έκθεση των αντικειμένων ενώ τα χρώματα είναι επίσης έντονα και ζωντανά. Η κάμερα όμως χάνει σε τομείς όπως το autofocus και την ύπαρξη aliasing σε έντονο βαθμό.

Το Lg G7 ThinQ είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα με 16 megapixels η καθεμία και διάφραγμα f/1.6 και f/1.9 αντίστοιχα. Η δεύτερη κάμερα είναι ικανή για ευρυγώνιες λήψεις ενώ η συσκευή μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K video στα 30/60 fps.

Keywords
Τυχαία Θέματα