iOS 14: Leaks αποκαλύπτουν στοιχεία για Fitness app, Apple Pencil, AirTag και άλλα

Techblog.gr

Το MacRumors δημοσίευσε μία σειρά από leaks σχετικά με αρκετά προϊόντα της Apple, τα οποία εντόπισε στον κώδικα του iOS 14. Η λίστα περιέχει πολλά στοιχεία, τα οποία αφορούν το λογισμικό και το hardware της εταιρείας.

Fitness app

Πρώτα από όλα, φαίνεται ότι η Apple ετοιμάζει ένα νέο fitness app με το κωδικό όνομα “Seymour”. Κατά πάσα πιθανότητα θα

είναι ανεξάρτητη εφαρμογή, θα ονομάζεται απλά “Fit” ή “Fitness”, θα αντικαταστήσει το Activity app, και θα προορίζεται αποκλειστικά για τα iOS 14, watchOS 7 και tvOS 14. Αυτή η νέα εφαρμογή θα επιτρέπει το download βίντεο γυμναστικής και άλλων δραστηριοτήτων, τις οποίες θα μπορεί να καταγράφει το Apple Watch.

Apple Pencil

Συνέχεια έχει το Apple Pencil. Σύμφωνα με ένα νέο API που εντοπίστηκε στο iOS 14 με το όνομα PencilKit, η ψηφιακή πένα της εταιρείας θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την συγγραφή κειμένων στα Messages, Mail, Calendar, και άλλα apps. Επιπλέον, τρίτοι προγραμματιστές θα μπορούν να προσφέρουν αντίστοιχες δυνατότητες χρήσης του Apple Pencil στις δικές τους εφαρμογές.

iMessage

Η Apple δεν ξέχασε να προσθέσει μερικά νέα στοιχεία στο iMessage. Φαίνεται ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό τύπου “@” με το οποίο ο χρήστης κάνει tag επαφές στις ομαδικές συνομιλίες. Επιπλέον, αναπτύσσει ένα ενεργό status, τη δυνατότητα αναίρεσης της αποστολής και του μαρκαρίσματος ως μη αναγνωσμένο για μεμονωμένα μηνύματα.

AirTag

Τελευταίο έρχεται το φημολογούμενο για χρόνια AirTag. Σύμφωνα με το iOS 14, το τελικό όνομα θα είναι όντως AirTag και θα χρησιμοποιεί μπαταρία CR2032. Τα AirTag θα συνδέονται με οποιοδήποτε iPhone και iPad, ενώ θα έχουν άμεση σχέση με το Find My app. Tα δεδομένα αυτά σχετίζονται με κάποιο πρωτότυπο μοντέλο, οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία των AirTag.

Keywords
Τυχαία Θέματα