Huawei P40 series: Ακυρώθηκε το press event στο Παρίσι, θα γίνει μόνο online

Techblog.gr

Ακόμα μια μέρα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών λόγω κορονοϊού, ακόμα μια ακύρωση event. Σημερινό θύμα του Covid-19 το προγραμματισμένο press event της Huawei στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί τελικά αλλά κεκλεισμένων των θυρών για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Αυτό σημαίνει ότι το event θα μεταδοθεί online

και εδώ στο Techblog δεν θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε από τους πρώτους που θα πιάσουμε στα χέρια μας τα νέα μοντέλα της φωτογραφικής σειράς P40 series, αποτελούμενη από τα μοντέλα Huawei P40, Huawei P40 Pro και Huawei P40 Pro Premium Edition. Σίγουρα όμως θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε όταν αυτά προσγειωθούν στην Ελλάδα, λογικά μέσα στον Απρίλιο. Νωρίτερα θα έχουμε στα χέρια μας το P40 Lite E.

We’re excited to bring you our next chapter of #VisionaryPhotography at our upcoming online launch – stay tuned for the latest #HUAWEIP40 and we’ll see you on 26th March 2020! pic.twitter.com/EXOqph5DQT

Huawei Malaysia (@HuaweiMalaysia) March 10, 2020

Η κάμερα του Huawei P40 Pro Premium Edition

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το Huawei P40 Pro Premium Edition θα έχει βασική κάμερα52 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX700 Hexadeca Bayer (16x pixel binning, φωτογραφίες 3.25 Megapixel), κάμερα 40 Megapixel ultra-wide προερχόμενη από το περσινό μοντέλο P30 Pro και δυο κάμερες zoom μια περισκοπική με 10x οπτικό ζουμ(!) και μια telephoto με μεγέθυνση 3x. Ακόμα μια κάμερα ToF 3D (depth) θα πρέπει να είναι ανάμεσα στις αναμενόμενες.

Με την πρόσφατη ανακοίνωση του OPPO Find X2 που κατέκτησε την κορυφή του DxOMark μαζί με το Mi 10 Pro ρίχνοντας στην 3η θέση το Mate 30 Pro 5G, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Huawei P40 Pro…

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα