Η selfie κάμερα του Galaxy S10 θα ενεργοποιείται με το ίδιο gesture του A8s;

Techblog.gr

Το Galaxy A8s είναι το πρώτο smartphone της Samsung με Infinity-O Display και πληροφορίες αναφέρουν ότι τα Galaxy S10 θα χρησιμοποιούν το ίδιο animation/gesture που χρησιμοποιείται στο A8s για την ενεργοποίηση της selfie κάμερα.

Η Infinity-O Display διαθέτει τη selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη και την είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy A8s το οποίο

κυκλοφορεί στην Κίνα, ενώ η συγκεκριμένη οθόνη θα γίνει διαθέσιμη μαζικά παγκοσμίως με την κυκλοφορία των Galaxy S10 στις αρχές του 2019, τα οποία αποτελούν τη δέκατη έκδοση της σειράς των Galaxy S.

Η selfie κάμερα του Galaxy A8s χρησιμοποιεί ένα ενδιαφέρον gesture το οποίο συνοδεύεται από animation για την ενεργοποίησή της μιας και ο δακτύλιος της κάμερας φωτίζεται όταν ο χρήστης κάνει swipe down από την κάμερα μέχρι το κάτω μέρος της συσκευής για να την ενεργοποιήσει χωρίς να ενεργοποιήσει την εφαρμογή της κάμερας.

Ο δακτύλιος της κάμερας φωτίζεται όταν ο χρήστης αλλάζει camera mode και σύμφωνα με leaker στο Twitter, το animation και το gesture που βλέπουμε στο Galaxy A8s θα υπάρχει στα νέα Galaxy S10, ενώ προσθέτει πως ο δακτύλιος της κάμερας θα φωτίζεται όταν γίνεται επιτυχής αναγνώριση του προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Αυτό που πιστεύεται είναι ότι εφόσον η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη στο Galaxy A8s τότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και στη ναυαρχίδα της Samsung η οποία φημολογείται πως μια από τις τρεις εκδόσεις της θα διαθέτει διπλή selfie κάμερα, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε στην επίσημη αποκάλυψή τους η οποία αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα