Το Red Dead Redemption 2 κυριάρχησε στις πωλήσεις την εβδομάδα των Χριστουγέννων

Techblog.gr

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι εβδομάδαν δώρων και όπως μπορούμε να δούμε απο τα στατιστικά, το Red Dead Redemption 2 βρίσκεται στην κορυφή των UK Charts για δεύτερη εβδομάδα.

Οφείλουμε να πούμε πως το παιχνίδι της Rockstar που ήταν ξανά στην κορυφή των UK Charts την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ήταν το Grand Theft Auto

Vice City το 2002. Τα τρία πρώτα παιχνίδια όπως περιμέναμε είναι το Red Dead Redemption 2, FIFA 19 και το Call of Duty: Black Ops 4 τα όποια έχουν αυξήσει αρκετά τις πωλήσεις τους αυτον τον μήνα.

Το παιχνίδι που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το Battlefield V το οποίο ανεβαίνει από την έβδομη στην τέταρτη θέση χάρης στις μειώσεις των τιμών στα καταστήματα. Μετά ακολουθεί άξια το Spyro: Reignited Trilogy το οποίο παραμένει στη μέση, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο τη λίστα το Spider-Man της Marvel το οποίο βρίσκεται στην όγδοη θέση και το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy το οποίο βρίσκεται στην προ τελευταία θέση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα δέκα κορυφαία παιχνίδια που πούλησαν τα περισσότερα retail αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

1. Red Dead Redemption 2
2. FIFA 19
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Battlefield V
5. Super Smash Bros Ultimate
6. Spyro Reignited Trilogy
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. Spider-Man
9. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
10. Forza Horizon 4

Keywords
Τυχαία Θέματα