Honor View 20: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Kirin 980, 6GB/8GB RAM, punch-hole selfie 25MP και 48MP στο πίσω μέρος

Techblog.gr

Η Honor έκανε επίσημο το Honor View 20 σε event που έγινε στην Κίνα, αποκαλύπτοντας την επόμενη ναυαρχίδα της με selfie κάμερα σε τρύπα κάτω από την οθόνη, φακό 48MP στο πίσω μέρος και high-end τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Honor View 20 είναι εξοπλισμένο με LCD οθόνη “All-View Display” στις 6.4 ίντσες με ανάλυση Full HD+ και αναλογία

οθόνης 19.25:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 980 που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm, επιλογή για μνήμη RAM στα 6GB ή 8GB και 128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω τη χρήση των Nano Memory Cards οι οποίες είναι το ίδιο γρήγορες με τις microSD και έχουν μικρότερο μέγεθος.

Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος του Honor View 20, ένας από τους φακούς θα είναι ο Sony IMX586 CMOS στα 48MP (f/1.8) ο οποίος θα εξασφαλίζει φωτογραφικές λήψεις υψηλής ποιότητας ειδικά σε συνθήκες έντονου αλλά και χαμηλού φωτισμού σε συνδυασμό με τον 3D αισθητήρα Time-Of-Flight. Επιπλέον, θα υπάρχει διαθέσιμη η λειτουργία “48MP AI HDR” για τη λήψη φωτογραφίας στα 48MP με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κάτι το οποίο εξασφαλίζεται από τη dual-NPU (Neural Processing Unit) και τον dual-ISP (Image Signal Processor).

Επιπλέον, η selfie κάμερα της συσκευής βρίσκεται τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη και διαθέτει φακό στα 25MP (f/2.0). Η μπαταρία του View 20 έχει χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Super Charge. Tο λειτουργικό σύστημα είναι το Android 9 Pie, το πίσω μέρος είναι σχεδιασμένο μέσω της τεχνολογίας nanolithography, ενώ η συσκευή διαθέτει τη λειτουργία “Link Turbo”, ένα AI χαρακτηριστικό που επιτρέπει το κατέβασμα μέσω ταυτόχρονης χρήσης Wi-Fi και 4G στην περίπτωση που το Wi-Fi δεν ανταποκρίνεται άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στο download.

Τέλος, έγινε και επίσημα γνωστό πως το Honor View 20 θα παρουσιαστεί στις 22 Ιανουαρίου στο Παρίσι, μέσω επίσημης πρόσκλησης για την παγκόσμια παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας από την Honor. Η τιμή για την έκδοση με τα 6GB/128GB φτάνει τα 381 ευρώ στην Κίνα, η έκδοση με 8GB/128GB κοστίζει 445 ευρώ ενώ η Moschino έκδοση με 8GB/256GB θα πωλείται 508 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα