Η Samsung παρουσίασε το αναδιπλούμενο smartphone με την Infinity Flex Display

Techblog.gr

Μετά από πολλούς μήνες γεμάτους από φήμες ήρθε η στιγμή για τη Samsung να παρουσιάσει το πρώτο δείγμα από το αναδιπλούμενο smartphone, αποκαλύπτοντας το ίδιο το smartphone με την Infinity Flex Display και τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον στα smartphone και το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Με τις οθόνες να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, η Samsung

έρχεται να παρουσιάσει την οθόνη που θα χρησιμοποιήσει στο αναδιπλούμενο smartphone, με την Infinity Flex Display να εντυπωσιάζει και να κάνει το smartphone να χωράει στην τσέπη μας. Η συσκευή αποτελείται από δύο οθόνες, με τη μικρή και αυτή που είναι ενεργή να επιτρέπει την κανονική χρήση της συσκευής, ενώ όταν ο χρήστης ανοίγει τη συσκευή, αυτή ξεδιπλώνεται στην πλήρη της έκταση και ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές, ειδικά αυτές που απαιτούν τη χρήση μεγάλης οθόνης.

Η Infinity Flex Display θα μπορεί να αντέχει στο να ανοίγει και να κλείνει εκατοντάδες χιλιάδες φορές, σύμφωνα με τη Samsung, με τη μαζική παραγωγή να ξεκινάει τους επόμενους μήνες έτσι ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει επίσημα το αναδιπλούμενο smartphone μέσα στο 2019.

Επιπλέον, η Samsung αναφέρθηκε στη λειτουργία App Continuity, όπου όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί μια εφαρμογή με τη συσκευή διπλωμένη και πάει να την ανοίξει, η εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης και το χρήστη να συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε χωρίς καθυστέρηση και χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την εφαρμογή από την αρχή.

Σημαντική είναι επίσης η λειτουργία Multiactive Window όπου ο χρήστης μπορεί να έχει ενεργές στην οθόνη του μέχρι και τρεις εφαρμογές, δίνοντας στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στις εφαρμογές που θα τρέχουν ταυτόχρονα.

Τέλος, η Samsung θα ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση του emulator APK για να ξεκινήσουν οι developers να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους στην Infinity Flex Display και θα λειτουργούν είτε η συσκευή είναι διπλωμένη είτε σε πλήρη έκταση, με τη Google να συνεργάζεται ήδη με τη Samsung για το θέμα του λειτουργικού συστήματος που θα προσαρμόζεται σε αυτό το νέο είδος smartphone.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα