Αναβίωση της σειράς Galaxy R με επεξεργαστή Snapdragon 450;

Techblog.gr

Φήμες θέλουν την Samsung μετά από αρκετά χρόνια να επανακυκλοφορεί την σειρά Galaxy R σε αντικατάσταση της mid-range σειράς J, εφοδιάζοντάς τη με τον επεξεργαστή Snapdragon 450.

Τον Ιούλιο, διάφορες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η Samsung εργαζόταν σε μια νέα σειρά smartphones

που ονομάστηκε Galaxy R, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε. Όμως, μια νέα πηγή αποκαλύπτει ότι όχι μόνο θα επανέλθει η συγκεκριμενη σειρά, αλλά θα είναι και εφοδιασμένη με τον επεξεργαστή Snapdragon 450.

Η Samsung χρησιμοποίησε τελευταία φορά το branding του Galaxy R το 2011 με ένα smartphone που είχε λανσάρει ως μια ελαφρώς φθηνότερη έκδοση του Galaxy S2 αλλά λόγω ορισμένων προβλημάτων σχετικά με το hardware της συσκευής, η Samsung αναγκάστηκε να μειώσει σταδιακά την παραγωγή ώσπου πήρε την απόφαση να την διακόψει οριστικά.

Τέλος, σε αντίθεση με την τότε κυκλοφορία της συσκευής που στόχευε την mid-range κατηγορία smartphone, η επικείμενη νέα συσκευή θα στοχεύει στην low-end κατηγορία της αγοράς. Παρόλα αυτά, η Samsung αναμένεται να τοποθετήσει την οθόνη Infinity Display καθώς και χαρακτηριστικά από ακριβότερες συσκευές έτσι ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

SDM450 https://t.co/W4pSyBsb42

— 萌萌的电教 (@MMDDJ_) November 5, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα