Galaxy Note 9: Επίσημη αρχή επιβεβαιώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh

Techblog.gr

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας ANATEL επιβεβαίωσε σε επίσημο έγγραφο τη χωρητικότητα της μπαταρίας του Samsung Galaxy Note 9, ένα χαρακτηριστικό που απασχολεί τα leaks εδώ και αρκετό καιρό.

To έγγραφο πιστοποίησης δεν αποκαλύπτει επιμέρους στοιχεία για την κορεάτικη ναυαρχίδα, παρά επιβεβαιώνει τη μεγάλη χωρητικότητας μπαταρία του, η οποία θα είναι τελικά στα 4000 mAh.

Δε νομίζουμε ότι χωράει άλλη επιβεβαίωση από αυτήν για να καταλήξουμε ότι το Galaxy Note 9

θα κυκλοφορήσει τελικά με μεγαλύτερη μπαταρία από του προκατόχου Note 8, το οποίο ενσωμάτωνε μπαταρία 3300mAh και σύμφωνα με παράπονα χρηστών δεν επαρκούσε για να καλύπτει τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις της συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Samsung επίτηδες επέλεξε να τοποθετήσει την κάμερα σε οριζόντια διάταξη, δίνοντας χώρο για την προσθήκη μπαταρίας μεγαλύτερου όγκου και χωρητικότητας. Το επόμενο βήμα για τη νέα ναυαρχίδα της θα είναι η υποστήριξη τεχνολογίας ταχείας φόρτισης, το λιγότερο Quick Charge 4.0. Η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης θεωρείται δεδομένη.

Το Galaxy Note 9 θα παρουσιαστεί επίσημα μαζί -εκτός απροόπτου- με το Galaxy Watch στις 9 Αυγούστου, ενώ δεν αποκλείεται στο ίδιο event να δούμε και το διπλό ασύρματο φορτιστή Samsung Wireless Charger Duo που μόλις διέρρευσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα