Η Samsung ετοιμάζει οθόνες με notch και all-screen σχεδιασμό

Techblog.gr

Κατά το χτεσινό Developers Conference η Samsung παρουσίασε το αναδιπλούμενο smartphone με την Infinity Flex Display αλλά και τους τρεις διαφορετικούς σχεδιασμούς notch που ετοιμάζει όπως και τον all-screen σχεδιασμό για μελλοντικές συσκευές.

Ο Hassan Anjum, Διευθυντής του marketing των προϊόντων της Samsung,

πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια του Samsung Developers Conference και έκανε μια αναφορά στις οθόνες που η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Όταν έφτασε στο σημείο αναφορικά με τα bezel, δήλωσε πως αυτά πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο λεπτά και ότι ετοιμάζεται μια γενιά νέων οθονών Infinity, με τις Infinity U, V και O, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα notch που διαθέτουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Infinity U παρουσιάζει ομοιότητες με το notch που βρίσκουμε στο Essential Phone, σε σχήμα οβάλ. Η Infinity V διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με τη U αλλά με τέσσερις μικρές πλευρές αντί για οβάλ σχήμα, ενώ η Infinity O είναι στην ουσία μια στρογγυλή τρύπα όπου θα τοποθετείται η selfie κάμερα. Τέλος, έχουμε και την οθόνη New Infinity η οποία βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό και είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε στην πράξη, όπως και τις υπόλοιπες Infinity για να δούμε το κάτα πόσο και πως διαφοροποιείται η πρόταση της Samsung.

Μένει να δούμε το πως θα υλοποιήσει τα σχέδιά της η Samsung τουλάχιστον αναφορικά με τον all-screen σχεδιασμό και αν τελικά θα έχουμε τους αισθητήρες και τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη ή θα γίνει η επιλογή ενός συρόμενου μηχανισμού που θα αποκαλύπτει τη selfie. Όσον αφορά τις άλλες οθόνες με notch, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η Samsung είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια σειρά από video που στην ουσία κατακρίνει χαρακτηριστικά του iPhone, με το notch να είναι ένα από αυτά, με την εταιρεία να δείχνει πως τα επόμενα smartphone θα διαθέτουν το χαρακτηριστικό το οποίο η ίδια χλεύαζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα