Η Redmi θα ανακοινώσει gaming laptop στις 14 Αυγούστου

Έχουμε δει αρκετούς κατασκευαστές smartphone να εισέρχονται τελικά και στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως βέβαια έχουμε δει και το αντίστροφο. Η Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δική της πρόταση στα gaming laptops, οπότε ήταν θέμα χρόνου το sub-brand της να κάνει την ίδια κίνηση.

Μέσω μίας εικόνας, που μας γνωστοποιεί την ύπαρξη του, η Redmi κάνει tease το επερχόμενο της gaming laptop. Το όνομα του θα είναι Redmi G, ενώ

όπως αναγράφει η εικόνα του post θα ανακοινωθεί και επίσημα στις 14 Αυγούστου. Αυτό που βλέπουμε από τη φωτογραφία είναι πως η Redmi θα ακολουθήσει το trend των bezel-less laptop, με πολύ μικρά bezel περιμετρικά και πάνω από την οθόνη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπουμε μεγαλύτερο κενό, με το λογότυπο της εταιρείας και από κάτω τη webcam. Στα πλαϊνά βλέπουμε μία θύρα USB κανονικού μεγέθους και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Όπως παρατηρούμε, οι γωνίες της συσκευής έχουν αυστηρά κοψίματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επερχόμενο event.

Keywords
Τυχαία Θέματα