Xiaomi Mi 10 Ultra: Στην κορυφή του DxOMark

Με την ανακοίνωση του Xiaomi Mi 10 Ultra, η κινεζική εταιρεία υποσχέθηκε πως προσφέρει την καλύτερη κάμερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone. Η ιστοσελίδα DxOMark είχε ήδη στα χέρια της τη συσκευή και τη δοκίμασε στα γνωστά της τεστ, με το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στα λεγόμενα της Xiaomi.

To review της συσκευής καλύπτει όλους τους αισθητήρες ξεχωριστά, καλύπτοντας και τις επιδόσεις σε νυχτερινές λήψεις

με φλας ή χωρίς. Η ιστοσελίδα έμεινε εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις του ultra-wide αισθητήρα της συσκευής, καθώς ο αισθητήρας των 12mm ξεπέρασε ακόμα και τον αισθητήρα των 13mm του Galaxy S20 Ultra, με λιγότερο θόρυβο και πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

Στα αρνητικά, η ιστοσελίδα σημειώνει πως υπάρχει περίεργο texture rendering σε HDR λήψεις, artifacts σε περίπλοκα αντικείμενα στο bokeh mode, αλλά και artifacts σε σκηνές HDR. Από την άλλη, στο βίντεο, τα παράπονα της ιστοσελίδας ήταν το περιορισμένο HDR, flickering σε ορισμένες σκηνές και λανθασμένο exposure σε εσωτερικές λήψεις.

Όμως, με 142 πόντους στις λήψεις φωτογραφιών και 106 στο βίντεο, το Mi 10 Ultra κατάφερε να φτάσει τους 130 πόντους και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με μόλις δύο πόντους διαφορά από το P40 Pro. Περιμένουμε τα αντίστοιχα τεστ για τη selfie κάμερα της συσκευής, καθώς και το νέο τεστ ήχου της ιστοσελίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα