Φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης των Galaxy S10 δείχνει πολύ λεπτά bezel χωρίς notch;

Techblog.gr

Πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τα Galaxy S10 όσο φτάνουμε προς το 2019, με το κύριο ερώτημα να είναι αν θα έχουν notch ή την Infinity-O display, με φωτογραφίες από το τζάμι της οθόνης τους να δείχνει τον πιθανό σχεδιασμό της.

Η αποκάλυψη σχετικά με το τζάμι της οθόνης αλλά και των προστατευτικών film για τα Galaxy S10 και S10 Plus έγινε από το γνωστό για τη διαρροή πληροφοριών

στο twitter, Ice Universe. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως η οθόνη θα έχει πολύ λεπτά bezel, με το chin στο κάτω μέρος να είναι μεγαλύτερο, ενώ στο πάνω μέρος φαίνεται πως υπάρχει εγκοπή στην οποία θα βρίσκεται το ακουστικό, εκτός και αν έχουμε κάποιου είδους notch με τη selfie κάμερα και τους αισθητήρες.

Ο σχεδιασμός που απεικονίζουν οι φωτογραφίες ίσως είναι μια ένδειξη πως η Samsung θα τοποθετήσει τους αισθητήρες και τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, όπου δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ο ultrasonic αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm. Επιπλέον, σύμφωνα με το Sammobile, το Galaxy S10 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, κίτρινο και πράσινο χρώμα, ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση με έξι κάμερες συνολικά και υποστήριξη για σύνδεση στα δίκτυα 5G.

Galaxy S10/S10+ 3D Glass
Source:Weibo pic.twitter.com/AsO4fpvSS1

Ice universe (@UniverseIce) November 21, 2018

More Galaxy S10 protective film leaks pic.twitter.com/KDIW7rk6hu

Ice universe (@UniverseIce) November 21, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα