Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Techblog.gr

Μέχρι σήμερα έχουμε δει smartphones με διπλή, τριπλή, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, διπλό notch, διπλή selfie κάμερα, και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να έχουμε το πρώτο με τριπλή selfie από την εταιρεία Meitu.

Το Meitu MP1801 εμφανίστηκε στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA με το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει να είναι η τριπλή selfie κάμερα. Πρέπει να αναφέρουμε πως και το Honor Magic

2 διαθέτει τριπλό setup για τη selfie αλλά έχει μια κάμερα στα 16MP και δύο αισθητήρες βάθους στα 2MP, για αυτό το λόγο δεν αναφέρεται σα smartphone με τριπλή selfie κάμερα.

Όσον αφορά τις selfie κάμερες του Meitu, αυτές διαθέτουν φακούς στα 12MP, 20MP και 8MP, με την TENAA να μην αναφέρει τη λειτουργία της κάθε μιας. Οι τρεις κάμερες φαίνεται πως θα βρίσκονται στο notch της συσκευής, το οποίο φαίνεται αρκετά μεγάλο μιας και “πειράξαμε” τη φωτογραφία σε σημείο που θα είναι εμφανές. Αυτό είναι σίγουρο πως θα κάνει τους κατόχους του Pixel 3 XL θα νιώθουν λιγότερο άβολα με το δικό τους notch μιας και βρέθηκε smartphone με notch που είναι ακόμα πιο άκομψο.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Meitu, έχουμε οθόνη OLED στις 6.21 ίντσες με ανάλυση 2248×1080 pixel, εξαπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM και επιλογή 128GB ή 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από δύο φακούς στα 12MP και 8MP με ένα διπλό flash δίπλα από κάθε φακό, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3400mAh και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 9 Pie.

Keywords
Τυχαία Θέματα