ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για smartphone με διπλή οθόνη

Techblog.gr

Το Nubia X ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια από την ZTE, για τη δημιουργία ενός smartphone με διπλή οθόνη. Χάρη στις προσπάθειες και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, η εταιρεία κατάφερε να τοποθετήσει μία πλήρη οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής.

Σύμφωνα με νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η ZTE εργάζεται πάνω στη βελτίωση και τη δημιουργία ενός βελτιωμένου

Nubia X, με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής.

Με βάση τις εικόνες της νέα πατέντας, το smartphone διαθέτει μία μικρότερη δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος, δίπλα ακριβώς από το module της κάμερας.

Επίσης, σύμφωνα με το μέγεθος του module το smartphone θα έχει τριπλής πίσω κάμερα, σε κάθετη διάταξη, με το LED flash ακριβώς από κάτω.

Στη δεξιά μεριά υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής. Μπροστά βλέπουμε ελάχιστα bezels, με το κάτω να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

Η υποδοχή της κάρτας SIM βρίσκεται στην αριστερή μεριά του smartphone, κι εφόσον δεν υπάρχει συμβατικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, λογικά η ΖΤΕ θα χρησιμοποιήσει in-display fingerprint scanner.

Τέλος, στο κάτω μέρος του smartphone βλέπουμε μία θύρα USB type-C και ενδεχομένως στερεοφωνικά ηχεία ή μονό ηχείο και διακοσμητικές γρίλιες.

Όπως πάντα, θα τονίσουμε ότι πρόκειται για απλό δίπλωμα και ίσως αυτή η συσκευή δεν μπει ποτέ σε παραγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα