Google Pixel 3a: Η κάμερα σκόραρε 100 πόντους στο DxOMark

Techblog.gr

Το DxOMark ολοκλήρωσε το review του για το Pixel 3a smartphone της Google και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν. Το νέο smartphone συγκρίνεται με τα iPhone XR και Pixel 3, τα οποία βαθμολογήθηκαν με 103 πόντους στην φωτογραφία.

Η κάμερα του smartphone ακόμη και για τους αρχάριους είναι ιδανική καθώς το exposure βρίσκεται στο σωστό σημείο εκτός από high-contrast σκηνές. Γενικά, η Pixel σειρά διέθετε χαμηλωμένο exposure ώστε να πετύχει high-contrast

αίσθηση. Σε σχέση με το iPhone XR η φωτογραφία του Pixel 3a διέθετε λιγότερη λεπτομέρεια στις σκιές.

Τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι αρκετά καλά και τείνουν περισσότερο προς τα cooler tones. Αυτό δίνει σε φωτογραφίες εσωτερικού χώρου ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ένα ελαφρώς ροζ προς πορτοκαλί χρώμα ωστόσο τα χρώματα που πετυχαίνει το Pixel 3a βαθμολογήθηκαν υψηλότερα καθώς είναι πιο φυσικά.

Οι φωτογραφίες του 3a έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια και σε σχέση με το Pixel 3 διαθέτει ελαφρώς μειωμένο θόρυβο. Στο portrait mode το Pixel 3a κατάφερε να φτάσει τα επίπεδα bokeh που εφάρμοσε και το Pixel 3 της Google.

Δυστυχώς όμως το smartphone ήρθε αντιμέτωπο με προβλήματα όπως loss of sharpness στις γωνίες, ghosting, ringing και flare.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες το Pixel 3a βαθμολογήθηκε με 103 πόντους, με 95 βαθμολογήθηκε το video και συνολικά το τηλέφωνο σκόραρε 100 πόντους. Το budget Pixel 3a έχει παρόμοια βαθμολογία με το Pixel 3 της Google καθώς τροφοδοτείται από την ίδια κάμερα.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα