Ξεκινάει η καμπάνια του Galaxy Fold σύμφωνα με πληροφορίες

Techblog.gr

Η Samsung σύμφωνα με πληροφορίες ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό του πρώτου της αναδιπλούμενου smartphone, Galaxy Fold, το οποίο εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη σε δημόσιο χώρο. Το foldable smartphone σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται μέσα από την Samsung είναι έτοιμο ώστε να ξεκινήσουν και οι διαφημιστικές καμπάνιες που θα το προωθήσουν.

Παρά τις όλες πληροφορίες όμως, άγνωστη παραμένει ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Galaxy Fold. Ίσως όμως η Samsung να πρέπει να βιαστεί καθώς ένας από τους μεγάλους αντιπάλους της που ακούει στο όνομα Huawei,  ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην Κίνα το Mate X. Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο πέρασε την TENAA μέσω της οποίας αποκαλύφθηκαν περισσότερα χαρακτηριστικά.

Η Samsung επίσης ετοιμάζει και το μεγάλο Unpacked event στην Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου όπου θα αποκαλύψει την νέα σειρά, Galaxy Note 10 και ίσως το επόμενο Galaxy Watch Active 2, το οποίο πιθανόν να μην ενσωματώνει ηλεκτροκαρδιογράφημα. Πιθανόν κατά την διάρκεια της έκθεσης αυτής να γίνει αναφορά και στην fold συσκευή.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung προσέλαβε influencers ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα της εταιρείας, ένας εκ των οποίων ήταν και ο διάσημος DJ Steve Aoki, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα Galay Fold.

Keywords
Τυχαία Θέματα