Xiaomi: Ένα εντελώς διαφορετικό design για smartphone χωρίς bezels

Ο αγώνας για το απόλυτα fullscreen smartphone συνεχίζεται, και η Xiaomi έχει καταθέσει κατά καιρούς πολλά ξεχωριστά design. Τώρα, το LetsGoDigital βρήκε μία ακόμα πατέντα ενός smartphone του οποίου το πάνω τμήμα περιστρέφεται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από τη Xiaomi το 2019, αλλά εγκρίθηκε από την CNIPA μόλις πριν δύο ημέρες, στις 24 Απριλίου του 2020.

Τι αποκαλύπτει η πατέντα

Παρατηρώντας τα σχέδια που δημιούργησε το LetsGoDigital βλέπουμε ένα smartphone με σχεδόν ανύπαρκτα bezels,

το οποίο στη δεξιά μεριά έχει τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Στην αριστερή μεριά, η Xiaomi έχει τοποθετήσει ένα κουμπί αγνώστου λειτουργίας και στο κάτω μέρος υπάρχει η θύρα USB type-C. Εφόσον το smartphone δεν έχει εξωτερικό κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενδεχομένως θα χρησιμοποιεί in-display fingerprint scanner.

Όσον αφορά την πλάτη του smartphone, η Xiaomi το έχει εφοδιάσει με διπλή κάμερα και LED flash. Το έξυπνο τηλέφωνο είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα και οι αισθητήρες είναι τοποθετημένοι στο πάνω μέρος.

Με βάση το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το νέο Xiaomi smartphone θα έχει δύο οθόνες και το πάνω τμήμα του είναι περιστρεφόμενο. Οι δύο οθόνες συμπληρώνουν η μία το περιεχόμενο της άλλης, ενώ οι πίσω κάμερες λειτουργούν και ως selfie όταν ο χρήστης περιστρέφει το πάνω τμήμα του έξυπνου τηλεφώνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα