Gran Turismo Sport: Νέο update φέρνει το Toyota GR Supra RZ ’20 στο video game

Από τον Οκτώβριο του 2017 η Sony Interactive Entertainment έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 το Gran Turismo Sport. Αποτελεί την τελευταία έκδοση του γνωστού video game, ενώ πρόσφατα έγινε και το τελευταίο update σε όσους το έχουν στην κατοχή τους.

Αυτό

συμπεριλαμβάνει το Patch 1.57, το οποίο φέρνει στον κόσμο του GT το εντυπωσιακό Toyota GR Supra RZ ’20 (N300), το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η νέα εξέλιξη στα sports car της ιαπωνικής εταιρείας.

Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της Polyphony Digital, που έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, Καζουνόρι Γιαμαούτσι, στο PlayStation Blog, αποκαλύπτοντας μερικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο εξακύλινδρος κινητήρας σε ευθεία γραμμή, σύστημα Rear-Wheel Drive, δηλαδή μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, για μέγιστη επιτάχυνση και πρόσφυση, η 50-50 κατανομή του βάρους για να είναι σταθερό, το twin-scroll τούρμπο και ο γρήγορος χειρισμός.

Τέλος, να σημειωθεί πως ετοιμάζεται και το επόμενο Gran Turismo, δίχως να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του, με τον Γιαμαούτσι να λέει πριν από μερικούς μήνες ότι θα πρόκειται για ένα συνδυασμό του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα