Threshold, Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στην προσπάθεια «ενοποίησης» των Windows

Σύμφωνα με πληροφορίες η Microsoft «έχει στα σκαριά» μία νέα αναβάθμιση, σε μία προσπάθεια να φέρει ακόμα πιο κοντά τις τρεις πλατφόρμες της (Windows, Windows RT και Windows Phone) αλλά και το Xbox UI. Η κωδική ονομασία του update

είναι «Threshold», και λέγεται ότι καλύπτει όλες τις πλατφόρμες της εταιρείας (Windows, Windows RT και Windows Phone και Xbox) αν και οι πληροφορίες για αυτό είναι ελάχιστες.

Μία ιδέα πάντως είναι ότι η Microsoft θέλει καταρχήν να ενοποιήσει τα Windows Store, Windows Phone Store και Xbox Store σε ένα μοναδικό marketplace, προσφέροντας παράλληλα καλύτερα εργαλεία στους developers. Όπως συνέβη και με τον επερχόμενο «ψηφιακό βοηθό» (voice command/ virtual assistant) που έχει για την ώρα την κωδική ονομασία «Cortana», έτσι και η αναβάθμιση «Threshold» προέρχεται από το σύμπαν του Halo, και ήταν η ονομασία ενός πλανήτη στο πρώτο παιχνίδι Halo.

Ακόμα δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση για το πότε η Microsoft θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αναβάθμιση «Threshold» ωστόσο λέγεται ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσει την διάθεση του πριν την Άνοιξη του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα