Xiaomi Mi A3: Επίσημο με Snapdragon 665, τριπλή κάμερα, 4GB μνήμη RAM τιμή από 250 ευρώ

Techblog.gr

Χρειαστήκαν μόνο λίγες ημέρες υπομονής, παρ’ όλα αυτά είχε γεμίσει το διαδίκτυο με leaks και teasers. Τελικά η Xiaomi παρουσίασε το νέο της Android One smarptphone, απογοητεύοντας εν μέρη τους fan της σειράς.

Το Xiaomi Mi A3 δεν είναι κάποια αναβαθμισμένη έκδοση Mi CC9, αλλά ένα απλό rebrand και μάλιστα του Xiaomi Mi CC9e. Αλλά πάμε να ξεσκονίσουμε τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Αρχικά, το Xiaomi Mi A3

έχει τον Snapdragon 665, που αποτελεί μικρή αναβάθμιση σε σύγκριση με τον SD660 που έχει το Mi A2. Σε επίπεδο αποθηκετικού χώρου και μνήμη RAM έχουμε τα συνηθησμένα, δηλαδή 64GB ή 128GB χώρο αποθήκευσης και 4GB μνήμη RAM. Βέβαια, η συσκεύη υποστηρίζει επέκταση μνήμης μέσω microSD.

Περνόντας στην οθόνη έχουμε μία μικρή υποβάθμιση. Το Xiaomi Mi A3 έχει Super AMOLED με ανάλυση HD+, ενώ τα Mi A2 είχαν FullHD και τα δύο. Κατά τα άλλα, στην οθόνη θα βρουμε το waterdrop notch με την 32MP selfie κάμερα, και in-display fingerprint scanner.

Από άποψη καμερών, το Xiaomi Mi A3 έχει ακριβώς το ίδιο setup με το Xiaomi Mi CC9e. Η κύρια κάμερα είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1.78 χωρίς OIS, μετά έχουμε μία ultra wide-angle 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Το πακέτο συμπληρώνουν η θύρα ακουστικών και η αναβάθμιση της μπαταρίας από τα 3.000mAh του Xiaomi Mi A2 στα 4.030mAh με υποστήριξη 18W ταχυφόρτιση, αν και ο φορτιστής που περιέχει το κουτί υποστηρίζει μόνο 10W.

Το Xiaomi Mi A3 θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ισπανία, και έπειτα σε άλλες αγορές. Τα χρώματα του smartphone είναι τρία, μπλε, άσπρο και γκρι. Τέλος, οι τιμές της συσκευής είναι στα 250€ για την 4/64GB έκδοση και στα 280€ για την 4/128GB, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποια Pro ή Lite έκδοση.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα