Samsung Galaxy Note 20+: Θα έχει μικρότερη μπαταρία από το S20 Ultra

Τα Galaxy Note 20 αναμένεται να παρουσιαστούν από την Samsung κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και πιθανόν προς τον τρίτο μήνα του ωστόσο οι πληροφορίες για τα δύο smartphone που υπάρχουν στο διαδίκτυο είναι κάτι περισσότερο από αρκετές. Το προηγούμενο διάστημα διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας του απλού Note

20 η οποίο θα ανέρχεται στα 4.000mAh.

Μία νέα αναφορά από το GalaxyClub, υποστηρίζει ότι το επόμενο flagship smartphone της εταιρείας, Galaxy Note 20+ θα έχει μπαταρία η οποία δεν θα ξεπερνάει την χωρητικότητα της μπαταρίας του S20 Ultra παρόλο που το μέγεθος της οθόνης αυξάνεται. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι μικρότερη από αυτήν του S20 Ultra. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναφορά το Note 20+ θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh. Αυτό ίσως συμβαίνει εξαιτίας του S Pen το οποίο χρειάζεται τον δικό του χώρο για να φιλοξενηθεί στο smartphone.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε ότι τα Note 20 φημολογείται ότι θα έχουν τον μεγαλύτερο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, οθόνη τεχνολογίας LTPO η οποία θα έχει adaptive refresh rate και 16GB μνήμη RAM. Τέλος, η οθόνη του Note 20+ λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 6.87 ίντσες, ανάλυση 3096 x 1444 pixels, 497ppi, 19.3:9 aspect ratio και 120Hz ρυθμό ανανέωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα