RBC: το 27% των υποψήφιων αγοραστών iPhone 6 θα έρθουν από το Android

H Apple έφερε τελικά την πολυσυζητημένη μεγάλη οθόνη με το iPhone 6 και την ακόμη μεγαλύτερη με το 5.5 ιντσών iPhone 6 Plus. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της κατάφερε να σπάσει ρεκόρ παραγγελιών το πρώτο 24ωρο και οι προβλέψεις λένε ότι θα πάει καλά στις πωλήσεις. Αυτό που θέλει να πετύχει επίσης είναι να προσελκύσει χρήστες από το Android, άλλωστε γι αυτό δημιούργησε και

ειδική support page.

Σύμφωνα με έρευνα της RBC Capital Markets που πραγματοποιήθηκε σε 6000 καταναλωτές θα υπάρχει ισχυρή ζήτηση για τόσο για το iPhone 6 όσο για το iPhone 6 Plus. Στην ερώτηση γι το ποια από τα δυο iPhone θα αγόραζαν, οι καταναλωτές μοιράζονται 50-50 και το 50% απάντησε ότι θα αγόραζε την έκδοση με τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το 27% όσων είπαν ότι θα αγοράσουν το νέο iPhone 6 ή iPhone 6 Plus είναι χρήστες Android που θα αλλάξουν σε iOS.

Ωστόσο, μπορεί οι προβλέψεις για το iPhone 6 να είναι θετικές, όμως δεν ισχύει το ίδιο για το Apple Watch. Σύμφωνα με την έρευνα, μόλις το 11% των ερωτηθέντων απάντησε ότι επιθυμεί να αγοράσει το wearable της Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα