Samsung Galaxy S5 και Note 4, παίρνουν Android L αρχές Δεκεμβρίου;

H Google ανακοίνωσε επίσημα την τελευταία έκδοση του Android κατά τη διάρκεια του Google I/O τον Ιούνιο η οποία προς το παρόν αναφέρεται ως Android L. Τότε είχε πει πως θα το Android L θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο. Όπως είναι αναμενόμενο τα Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy

Note 4 θα αναβαθμιστούν σε Android L.

Αυτό όμως που δεν περιμέναμε είναι ότι αυτό θα γίνει τόσο σύντομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο ναυαρχίδες της Samsung θα πάρουν το update αρχές Δεκεμβρίου.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Android L, αλλά όπως φαίνεται η Samsung εργάζεται ήδη για να φέρει το update πιο σύντομα απ ότι μας έχει συνηθίσει. Αυτό ίσως να σχετίζεται με τον ανταγωνισμό καθώς πέρσι με το Android 4.4 KitKat HTC και Motorola ήταν πολύ πιο γρήγορες από τη Samsung. Φέτος η HTC έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει το Android L 90 μέρες αφού το πάρει στα χέρια της. Το ίδιο έχουν υποσχεθεί OnePlus και Motorola.

Όπως φαίνεται οι εταιρίες αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να δίνονται τα updates σύντομα. Οπότε και η Samsung δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει την αναβάθμιση όσο πιο γρήγορα γίνεται τουλάχιστον στις ναυαρχίδες της. Όσο για παλαιότερες συσκευές όπως τα Samsung Galaxy S4 και Samsung Galaxy Note 3 δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα πάνε σε Android L αλλά λογικά τον επόμενο χρόνο.


Keywords
Τυχαία Θέματα