Xiaomi Mi 10T series: Έρχονται με οθόνες LCD 144Hz

Πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκαν στο Amazon Ισπανίας τα Mi 10T και Mi 10T Pro, οι επερχόμενες ναυαρχίδες της Xiaomi. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώθηκαν από το Amazon ήταν η FHD+ οθόνη, η χρήση του Snapdragon 865 αντί του 865+, τουλάχιστον στο Pro μοντέλο, αλλά και η εμφάνιση των συσκευών.

Τώρα

έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες των νέων μοντέλων. Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό tipster Digital Chat Station, ο οποίος μας επιβεβαιώνει στο λογαριασμό του στο Weibo ότι οι συσκευές της σειράς Mi 10T θα έχουν οθόνη LCD. Επιπλέον, θα υποστηρίζουν έως και 144Hz ρυθμού ανανέωσης, ενσωματώνοντας τεχνολογίας MEMC, ώστε να αυξάνουν το ρυθμό των frames σε περιεχόμενο με μικρό frame rate.

Τέλος, μας ενημερώνει ότι η οπή για τη selfie κάμερα θα είναι μόλις 3,8 χιλιοστά, κάτι που βλέπουμε και από τα renders. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν selfie 20MP, ενώ το τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος του Mi 10T Pro θα έχει κύριο αισθητήρα 108MP, όπου το απλό μοντέλο θα έχει 64MP. Η τιμή του Mi 10T θα ξεκινάει από τα 550 ευρώ, με το Mi 10T Pro να έρχεται με τιμή από 640 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα