PlayStation 4: Έρχονται τα Spider-Man Miles Morales, Horizon Forbidden West Και Shackboy

Η Microsoft είχε ανακοινώσει πως θα συνεχίζει να υποστηρίζει το Xbox One με την κυκλοφορία των παιχνιδιών της cross-gen, δηλαδή και στις δύο γενιές, για τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια. Από την άλλη, η Sony επέλεξε να πάρει διαφορετικό δρόμο, ανακοινώνοντας πως “πιστεύει στις γενιές” και θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της μόνο στο PlayStation 5.

Όμως, φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική, τουλάχιστον για την αρχή της γενιάς. Με μία ανακοίνωση έκπληξη η Sony γνωστοποίησε πως τρεις αποκλειστικοί τίτλου του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσουν και στο PlayStation 4. Η αρχή θα γίνει με τους δύο launch τίτλους του PlayStation 5, τα Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure, ενώ θα έρθει σίγουρα και το επερχόμενο Horizon: Forbidden West.

Όσοι αγοράσουν ψηφιακά τους παραπάνω τίτλους για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να τους αναβαθμίσουν σε PlayStation 5 δωρεάν, κάτι που ισχύει και στη φυσική μορφή, αρκεί να αγοράσετε το PlayStation 5 με Blu-Ray drive. Μη ξεχνάμε ότι ανακοινώθηκε και το αντίστροφο, καθώς όσοι αγοράσουν το Spidern-Man: Miles Morales Ultimate Edition στο PlayStation 5 θα έχουν και τον αρχικό τίτλο, με καλύτερα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα