Royole FlexPai 2: Περνάει από το GeekBench, ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου

Ο κινέζος κατασκευαστής οθονών Royale το 2019 είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την κυκλοφορία του FlexPai, καθώς ήταν το πρώτο foldable που κυκλοφόρησε στην αγορά, πολύ πριν από τα Huawei Mate X και Galaxy Fold. Αν και ήταν πρώτο, το FlexPai είχε αρκετά προβλήματα, κυρίως λόγω του όγκου του αλλά και του προβληματικού του software.

Η Royole όμως δε τα παρατάει, καθώς, όπως ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Weibo,

θα ανακοινώσει τη δεύτερη γενιά foldable στις 22 Σεπτεμβρίου. Το Royole Flexpai 2 πέρασε και από το GeekBench, το οποίο μας φέρνει τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή. Αρχικά το FlexPai 2 θα έρθει με τον επεξεργαστή Snapdragon 865, μαζί με 8GB μνήμης RAM. Λόγω του ότι χρησιμοποιεί την έκδοση 4 του GeekBench τα νούμερα είναι ασυνήθιστα υψηλά, με 4.252 πόντους στο single-core και 13.365 πόντους στο multi-core test.

To FlexPie 2 θα έρθει εξοπλισμένο με τη τρίτη γενιά flexible οθονών της εταιρείας, με την ονομασία Cicada Wing, η οποία προσφέρει μικρότερο crease στο κέντρο και ακτίνα καμπής, ενώ παράλληλα έχει υψηλότερη απόδοση φωτεινότητας και βελτιωμένες γωνίες θέασης. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η νέα τεχνολογία οθόνης είναι ακόμα πιο ανθεκτική, αν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα