OnePlus Crackables: Ο πρώτος νικητής θα λάβει δώρο αξίας 30000 δολαρίων

Techblog.gr

Η OnePlus σε συνεργασία με τη Google ανέπτυξε teaser καμπάνιας που συνδέεται με το OnePlus 6T, μέσω του video game “Crackables” στο οποίο οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση από σήμερα, με το νικητή να κατακτά έπαθλο πολύ μεγάλης αξίας.

Η Oneplus βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να κρατήσει τους καταναλωτές “ζεστούς” μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 6T, δημιουργώντας ένα video

game με τον τίτλο “Crackables”. Το video game είναι διαθέσιμο μόνο μέσω smartphone και οι νικητές που θα λύσουν όλα τα “crypto-challenges” θα κερδίσουν δώρα με το μεγαλύτερο να είναι ένα gaming setup με εξοπλισμό αξίας 30000 δολαρίων που θα καταλήξει στον πρώτο νικητή.

Οι πρώτοι 1000 συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να περάσουν τις τρεις πρώτες δοκιμασίες, προκρίνονται στον επόμενο γύρο όπου θα λάβουν ένα physical “microcontroller” για να συνεχίσουν να παίζουν το video game το οποίο κατασκευάστηκε από την OnePlus σε συνεργασία με τη Google, ενώ η κύρια ανάπτυξη έγινε από την εταιρεία Sleep Deprivation Labs, την εταιρεία του κύριου designer, Christian Cantamessa, που βρίσκεται πίσω από το video game “Red Dead Redemption”, ενώ συμμετοχή είχε και η ομάδα Google Zoo unit.

Keywords
Τυχαία Θέματα