OnePlus 8 Lite: Θα είναι mid-range με punch hole και ορθογώνιο module

Techblog.gr

Η OnePlus είχε κυκλοφορήσει το πρώτο της mid-range smartphone το 2015, που δεν ήταν άλλο από το OnePlus X. Φαίνεται, ότι η κατασκευάστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο mid-range, το οποίο θα ονομάζεται OnePlus 8 Lite.

To 91mobiles και το tipster OnLeaks δημιούργησαν και δημοσίευσαν μία σειρά από renders και ένα 360° render βίντεο του OnePlus 8 Lite, μαζί με κάποιες λεπτομέρειες για το smartphone.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Αρχικά, το 8 Lite θα έχει διαστάσεις 159.2x74x8.6 χιλιοστά και φαίνεται ότι

θα μοιάζει αρκετά με τα επερχόμενα Galaxy S11. Συγκεκριμένα, θα έχει ορθογώνιο module καμερών και κεντρικό punch hole.

Στο πίσω μέρος του OnePlus 8 Lite υπάρχουν δύο κάμερες, μερικοί ακόμη αισθητήρες και LED flash. Επιπλέον, το 91mobiles αναφέρει ότι το smartphone θα έχει ToF, αν και δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των καμερών και των υπόλοιπων αισθητήρων.

Το 8 Lite θα έχει οθόνη OLED με in-display fingerprint scanner, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και διαγώνιο μεταξύ 6,4 και 6,5 ιντσών. Τέλος, το smartphone θα διαθέτει θύρα USB type-C, τον γνωστό slider της εταιρείας, και σύμφωνα με τα renders δεν θα διαθέτει θύρα ακουστικών.

Εκεί σταματούν όλα όσα αναφέρει το leak, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πραγματοποιηθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση ή να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Όσον αφορά την τιμή του OnePlus 8 Lite, περιμένουμε ότι θα κυμαίνεται περίπου στα επίπεδα του OnePlus 7T.

Keywords
Τυχαία Θέματα