Nokia 9 PureView: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στο Android 10

Techblog.gr

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Nokia πραγματοποίησε την εκδήλωση Nokia Mobile Live στο Κάιρο της Αιγύπτου, όπου παρουσίασε τα μελλοντικά της σχέδια. Εκτός από την παρουσίαση του Nokia 2.3, η εταιρεία

ανακοίνωσε επίσημα τη διάθεση του Android 10 στο Nokia 9 PureView και αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης των υπολοίπων smartphones της.

Πότε και ποια smartphones θα πάρουν Android 10

Μετά το Nokia 8.1 που αναβαθμίστηκε στο Android 10 στις αρχές Οκτωβρίου, το Nokie 9 PureView είναι το δεύτερο smartphone της HMD Global που λαμβάνει τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google. Η διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης έχει ξεκινήσει ήδη και όλοι οι κάτοχοι του 9 PureView θα λάβουν σύντομα μία ειδοποίηση για το επίμαχο OTA update.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή τη εταιρείας, Pranav Schroff, το Nokia 7.1 θα αναβαθμιστεί στο Android 10 την επόμενη εβδομάδα. Έπειτα, ακολουθούν τα Nokia 7 Plus, 6.1 και 6.1 Plus, που θα αναβαθμιστούν τον Ιανουάριο. Οι δηλώσεις του Schroff επιβεβαιώνουν το χρονοδιάγραμμα που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία τον Σεπτέμβριο.

Κατά τα άλλα, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020, θα αναβαθμιστούν τα Nokia 2.2, 3.1 Plus, 3.2, 4.2, Nokia 1 Plus, 5.1 Plus, 8 Sirocco, 2.1, 3.1, 5.1 και Nokia 1.

Τα smartphones της HMD Global που θα πάρουν το Android 10 θα αποκτήσουν μία σειρά από αξιοσημείωτες λειτουργίες, όπως το Dark mode σε όλο το σύστημα, οι βελτιωμένες χειρονομίες και οι καλύτερες ρυθμίσεις απορρήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα