Redmi K30: Τα πρώτα δείγματα της Sony IMX686 64MP και της macro κάμερας

Techblog.gr

Σήμερα, ο επίσημος λογαριασμός της Redmi στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τόσο της κύριας κάμερας 64MP των Redmi K30 όσο και της macro.

Πόσο καλή είναι η κύρια κάμερα

Τα δείγματα της Sony IMX686 64MP, που θα διαθέτουν τα Redmi K30, δεν είναι ολόκληρες εικόνες, αλλά τμήματα των πραγματικών φωτογραφιών. Για την ακρίβεια, η εταιρεία

δημοσίευσε το 2% έως και 6% του συνολικού μεγέθους των εικόνων.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το μοντέλο μιας μηχανής, ένα finger skate, μία κοντινή λήψη στο πρόσωπο του μοντέλου Wang Yibo που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την προώθηση των Redmi K30, και άλλα.

Οι λεπτομέρειες που έχει καταγράψει η κάμερα είναι αρκετές, αν και φαίνεται ότι όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε καλές συνθήκες φωτισμού.

Τα δείγματα της macro

Όσον αφορά τις φωτογραφίες από τη macro κάμερα, η εταιρεία δημοσίευσε μία σειρά από λήψεις μικρόκοσμων, όπως ένας τύπος που παίζει μπάσκετ, ένα “τεράστιο” χταπόδι, και άλλα.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, τα Redmi K30 θα διαθέτουν έναν αυτόνομο super macro φακό με ελάχιστη εστιακή απόσταση 2 εκατοστά. Οι φωτογραφίες έχουν αρκετές λεπτομέρειες και σε συνδυασμό με τα φίλτρα της Redmi το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα