OnePlus 7 Pro: Το OxygenOS 9.5.7 update διορθώνει το πρόβλημα με το ghost touch

13:57 7/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το OnePlus 7 Pro έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες όμως η εταιρεία έχει ήδη βγάλει μερικές ενημερώσεις για τη συσκευή. Σήμερα, η OnePlus άρχισε τη σταδιακή κυκλοφορία του OxygenOS 9.5.7. Η νέα έκδοση περιέχει αρκετές βελτιώσεις για την κάμερα του OnePlus 7 Pro και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Πριν μερικές ημέρες οι χρήστες της συσκευής ξεκίνησαν να αναφέρουν

το λεγόμενο ghost touch. Λόγο του συγκεκριμένου σφάλματος πραγματοποιούνταν άσχετα tap στο πάνω μέρος της οθόνης, χωρίς ο χρήστης να κάνει καμία ενέργεια.

Επίσης, είχε αναφερθεί ότι στις πάνω γωνίες του OnePlus 7 Pro δεν αναγνωρίζονταν καν το πάτημα, με αποτέλεσμα να κάνει τη χρήση της συσκευής και τη ζωή των κατόχων της δύσκολη.

Η νέα ενημέρωση αναφέρει αόριστα ότι διορθώνεται ένα σφάλμα με την ευαισθησία της οθόνης αφής. Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια τι ακριβώς διορθώνει το update, αλλά όσοι χρήστες έχουν πάρει την ενημέρωση ισχυρίζονται ότι και τα δύο bug επιλύθηκαν.

Κατά τα άλλα, με την OxygenOS 9.5.7 έγιναν διορθώσεις στην ambient display, τη ποιότητα της κλήσης από εξωτερικές εφαρμογές, βελτιώσεις στο Double Tap to Wake και αρκετές διορθώσεις και βελτιώσεις στην κάμερα.

Οι πλήρεις σημειώσεις έκδοσης στα ελληνικά:ΚάμεραΒελτιώθηκε η συνολική αντίθεση και απόδοση χρωμάτωνΒελτιώθηκε η συνεκτικότητα της ισορροπίας λευκού της τριπλής κάμεραςΒελτιώθηκε η ακρίβεια και η σταθερότητα της αυτόματης εστίασηςΒελτιώθηκε η αντίθεση και ο κορεσμός χρώματος της ultrawideΒελτιώθηκε η διαύγεια και η μείωση θορύβου στις φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό στην ultrawideΒελτιώθηκε η διαύγεια και η μείωση θορύβου του τηλεφακούΒελτιώθηκε η διαύγεια και το χρώμα του NightscapeΒελτιώθηκε η φωτεινότητα και η διαύγεια σε σκηνές με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό στο NightscapeΔιορθώθηκε ο πράσινος τόνος σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμούΔιορθώθηκε το σφάλμα δημιουργίας θορύβου σε ορισμένες HDR σκηνέςΣύστημαΒελτιώθηκε το Double Tap to WakeΒελτιώθηκε η ποιότητα ήχου των φωνητικών κλήσεων από εφαρμογές τρίτωνΒελτιώθηκε η ευαισθησία της οθόνης αφήςΔιορθώθηκε ένα σφάλμα του Ambient Display

Keywords
Τυχαία Θέματα