Nokia 2.2: Android One με MediaTek Helio A22, 3GB RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και τιμή 99 ευρώ

09:29 7/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Nokia έχει περάσει από σαράντα κύματα κι όμως έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και να βγάζει μερικές αξιόλογες συσκευές, υπό τη σκέπη της HMD Global βέβαια. Η εταιρεία παρουσίασε μία ακόμη οικονομική Android One συσκευή, η οποία ακούει στο όνομα Nokia

2.2 και η τιμή της ξεκινάει στα 99€.

Το Nokia 2.2 διαθέτει μία LCD 5,7 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 1520×720, αναλογία 19:9 και waterdrop notch το οποίο στεγάζει την 5MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον τετραπύρηνο MediaTek Helio A22 με 2GB μνήμη RAM και 16GB χώρο αποθήκευσης ή 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, το Nokia 2.2 διαθέτει 3.000mAh αφαιρούμενη μπαταρία η οποία φορτίζει μέσω micro USB. Στον τομέα των καμερών, η συσκευή έχει μόνο μία 13MP κάμερα, όμως η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές χαμηλού φωτισμού και HDR φωτογραφίες. Η συσκευή δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά η μπροστινή κάμερα έχει Face Unlock.

Tο Nokia 2.2 στην αριστερή πλευρά έχει ξεχωριστό κουμπί για τον Google Assistant, κι από τη στιγμή που είναι Android One θα λάβει τρία χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας και δύο χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού.

Τέλος, το Nokia 2.2 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Tungsten Black και Steel. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά ή την τιμή της μεγάλης έκδοσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα