Redmi K20 Pro: Update διορθώνει προβλήματα στην pop-up selfie κάμερα και φέρνει το Face Unlock

09:50 7/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα η Redmi παρουσίασε το Redmi K20 Pro, ένα flagship smartphone που η εταιρεία αποκαλεί flagship killer 2.0. Όπως όλα δείχνουν, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε αρκετές περιοχές εκτός Κίνας ως Xiaomi Mi 9T και στην Ινδία ως Pocophone F2.

Η συσκευή είναι όντως εντυπωσιακή, ειδικά αν αναλογιστούμε την τιμή της, αλλά σύμφωνα με αναφορές ο μηχανισμός της pop-up κάμερας του Redmi K20 προβλήματα στους χρήστες.

Λέγεται, ότι η selfie κάμερα ανοίγει

αυτόματα κάθε φορά που ο χρήστης λαμβάνει βιντεοκλήση, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες δεν έπρεπε να συμβαίνει. Το πρόβλημα μεγαλώνει ότι η συσκευή είναι τοποθετημένη στην τσέπη του χρήστη, όπου ενδέχεται ο μηχανισμός να πάθει ζημιά.

Γι’ αυτό το λόγο η Redmi κυκλοφόρησε μία ενημέρωση λογισμικού για τη συσκευή, με αριθμό έκδοσης MIUI 10 v10.3.8.0.PFKCNXM. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει το πρόβλημα και προσθέτει το Face Unlock. Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποιεί ότι η μέθοδος αυτή δεν είναι τόσο ασφαλής όσο το PIN, ο κωδικός, ή το μοτίβο.

Το Face Unlock χρησιμοποιεί μόνο την μπροστινή κάμερα και δεν είναι τόσο εξελιγμένο όσο το Face ID της Apple, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συσκευή να μπορεί να ξεκλειδώσει ακόμη και με μία φωτογραφία.

Κατά τα άλλα, η ενημέρωση περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, το μέγεθος της είναι 392MB και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα. Ωστόσο, καθώς η συσκευή κυκλοφορεί και σε άλλες περιοχές αναμένουμε να γίνει διαθέσιμη ευρέως.

Keywords
Τυχαία Θέματα