OnePlus 7 Pro: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ

Techblog.gr

Ξεκινάει άμεσα η διάθεση στην Ελλάδα του OnePlus 7 Pro 8GB RAM + 256GB storage με τιμή 899 ευρώ. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα πάλι πρώτοι είχατε διαβάσει εδώ στο Techblog στις 21 Μαίου τότε που γράφαμε ότι η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα

μέσω επίσημου διανομέα!

Μαθαίνουμε ότι υπάρχει ήδη στοκ επί ελληνικού εδάφους από τον Έλληνα διανομέα της OnePlus και είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι διαφημίσεις από τις αλυσίδες με τις οποίες θα συνεργαστεί και θα πουλάνε το OnePlus 7 Pro στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το μοντέλο με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου που πρώτοι και πάλι είχαμε παρουσιάσει σε hands-on video εδώ στο Techblog. Εμείς το είχαμε στα χέρια μας στο χρώμα Nebula Blue και το είχαμε αγοράσει από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus με τιμή 749 ευρώ.

Αυτό είναι το πραγματικό κόστος κατασκευής του OnePlus 7 Pro

Στην Ελλάδα το OnePlus 7 Pro 8GB/256GB που θα κυκλοφορήσει (κυκλοφορεί;) είναι αυτό σε μάυρο χρώμα, Mirror Grey όπως το ονομάζει η κατασκευάστρια εταιρεία και θα έχει τιμή 899 ευρώ, δηλαδή 150 ευρώ περισσότερα από όσα μπορεί κάποιος να το παραγγείλει από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus.

Επαναλαμβάνω, οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog. Το ελληνικό site τεχνολογίας που δεν συντηρείται απλά και μόνο με τις μεταφράσεις ξένων άρθρων, αλλά έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ και σας φέρνει για review πρώτο στην Ελλάδα smartphones όπως τα OnePlus 7 Pro, Black Shark 2, Sony Xperia 1, Redmi K20 Pro (Mi 9T Pro) και τόσα άλλα 12 χρόνια τώρα που έχουμε το κανάλι μας στο YouTube. Techblog, η τεχνολογία μας ενώνει!

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα