Samsung Galaxy S11: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη

Techblog.gr

Έχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S10, και θέλουμε κάτι λιγότερο από μήνα για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι tipsters και οι leakers ασχολούνται ήδη με το Samsung Galaxy S11, που μάλλον θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2020.

Συνήθως η

σειρά S της Samsung περιλαμβάνει συσκευές με σχετικά τυπικό σχεδιασμό και high end χαρακτηριστικά. Όμως, σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακάλυψε το LetsGoDigital, η εταιρεία θα αλλάξει τη συνήθη τακτική της και θα κυκλοφορήσει ένα διαφορετικό S smartphone.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει ότι η Samsung εργάζεται δυναμικά στη δημιουργία συσκευών που χωράνε στην τσέπη αλλά προσφέρουν μεγαλύτερες οθόνης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται η οθόνη του Samsung Galaxy S11 θα επεκτείνεται προς τα δεξιά. Χωρίς όμως να αναφέρεται σε κάποιο σημείο το πως επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο, ή που ακριβώς είναι κρυμμένη το επιπλέον τμήμα της.

Η εικόνα αποκαλύπτει επίσης ότι το περίγραμμα γύρω από την οθόνη μετατοπίζεται ελάχιστα ώστε η flexible display να παραμείνει προστατευμένη από εξωτερικούς παράγοντες.

Κατά πάσα πιθανότητα για να επεκταθεί η οθόνη το smartphone θα χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό από ράγες, ο οποίος θα μπορεί να υποστηρίξει την flexible display και ίσως να είναι αποθηκευμένη σε έναν μηχανισμό τύπου σωλήνα.

Σημαντικό είναι να παρατηρήσουμε ότι στο κέντρο της κλειστής οθόνης υπάρχει ένα punch hole για τη selfie κάμερα, κάτι που σημαίνει πως αυτό το τμήμα της οθόνης δεν θα μπορεί να μετακινηθεί καθόλου. Όσον αφορά τη πίσω κάμερα, αυτή βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής που θα παραμένει σταθερή.

Αν όντως η εταιρεία ετοιμάζει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό για το Samsung Galaxy S11, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung αποφασίζει να αλλάξει δραστικά των σχεδιασμό της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα