Samsung Galaxy Note 10+ και Galaxy Watch Active 2: Νέα press renders επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Μένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy Note 10+ και πιθανότατα των Samsung Galaxy Watch 2 και Galaxy Watch Active 2, και έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν press renders και εικόνες.

Πρόσφατα,

είδαμε ένα μαζικό leak για το Samsung Galaxy Watch Active 2, το οποίο έδειχνε το smartwatch σε μαύρο χρώμα, με κόκκινο κύκλο στο κάτω πλευρικό κουμπί. Αρκετοί πιστεύουν ότι ο κόκκινος κύκλος θα υπάρχει μόνο στην LTE έκδοση της συσκευής.

Τώρα κυκλοφόρησε ένα νέο press render του Samsung Galaxy Watch Active 2, αυτή τη φορά σε ροζ χρώμα και χωρίς των χαρακτηριστικό κόκκινο κύκλο. Οπότε, αν η φήμη ότι ο κύκλος θα υπάρχει μόνο στην LTE έκδοση, το νέο render δείχνει τη WiFi έκδοση.

Γενικότερα δεν γνωρίζουμε πολλά για το smartwatch, πέραν του ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη και τρία χρώματα, και πως θα έχει EGG, αισθητήρα κίνησης και θα βγουν στην αγορά δύο εκδόσεις μία LTE και μία WiFi.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy Note 10+, το press render που κυκλοφόρησε δεν αποκαλύπτει και πολλά σε σχέσει με όσα γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό της συσκευής. Φαίνεται ότι όντως θα έχει curved οθόνη και πλάτη, με ελάχιστα bezels πάνω και κάτω, και κεντρικό punch hole.

Το Samsung Galaxy Note 10+ θα έχει τα κουμπιά στην αριστερή πλευρά και στο πάνω μέρος και το S-Pen θα έρχεται σε ταιριαστό με τη συσκευή χρώμα. Η επίσημη παρουσίαση, τουλάχιστον των phablets, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου, σε Unpacked event στη Νέα Υόρκη.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα