Dell XPS 18

Ένα μοναδικό All-in-One που σε ακολουθεί παντού.

Δεν θα ήταν τέλειο να υπήρχε ένας επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής που να μπορεί να μετατραπεί σε tablet για να τον μεταφέρεις από το γραφείο στον καναπέ και από τον καναπέ στην κουζίνα και μετά στο κρεβάτι; Η Dell αυτά τα Χριστούγεννα κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα, με το πρωτοποριακό XPS

18!

Με την πρώτη ματιά, δεν διαφέρει και πολύ από έναν τυπικό all-in-one υπολογιστή. Παρατηρώντας το ωστόσο πιο προσεκτικά και πιάνοντάς το στα χέρια σου, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα μηχάνημα που έχει φτιαχτεί για να… κινείται. Το Dell XPS 18 παρά τη μεγάλη, Full HD οθόνη αφής του με διαγώνιο 18,4 ίντσες, ζυγίζει μόλις 2,26 κιλά –σε απλά ελληνικά δηλαδή, ζυγίζει λιγότερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές με οθόνη 15 ιντσών και άνω!

Όταν το τοποθετείς στο γραφείο σου, είτε χρησιμοποιώντας τα πτυσσόμενα, ευέλικτα «πόδια» του, είτε το προαιρετικό και σούπερ στιλάτο stand, μετατρέπεται με τη βοήθεια του ασύρματου πληκτρολογίου και του mouse (που περιλαμβάνονται στο πακέτο) σε ένα υπέρ-πλήρες desktop PC με λειτουργικό σύστημα Windows 8. Δεν υστερεί εξάλλου σε τίποτα από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, μιας και η Dell κατάφερε να «στριμώξει» στο κομψό, μεταλλικό σώμα του επεξεργαστές Intel Core τρίτης γενιάς, από 4GB έως 8GB RAM, σκληρό δίσκο 500GB και SSD 32GB, για ταχύτατες επιδόσεις.

Αν βαρεθείς να κάθεσαι στο γραφείο (και να δουλεύεις) και θέλεις να χαλαρώσεις παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube ή να παίζοντας παιχνίδια στην πραγματικά χορταστική Full HD οθόνη αφής με την υπόλοιπη οικογένεια, δεν έχεις παρά το αποσυνδέσεις από το ρεύμα και η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του θα αντέξει έως και πέντε ώρες. Μοναδικό.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Η οθόνη πολλαπλής αφής των 18,4 ιντσών διαθέτει Full HD ανάλυση (δηλαδή 1920x1080 pixels), παρέχοντας στον χρήστη άριστη ευκρίνεια και άπλετο χώρο για οποιαδήποτε εργασία. Σε συνδυασμό με το πολύ φιλικό στην αφή περιβάλλον των Windows 8 και τις χιλιάδες εφαρμογές του Windows Marketplace, η εμπειρία χρήσης γίνεται συναρπαστική.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Dell XPS 18 έρχεται με όλα όσα χρειάζεσαι από πλευράς συνδεσιμότητας: δύο θύρες USB 3.0, 8-σε-1 αναγνώστη καρτών με υποστήριξη των δημοφιλέστερων φορμά, Bluetooth 4.0 και Wi-Fi με υποστήριξη Intel Wireless Display (WiDi). Διαθέτει επίσης ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και HD κάμερα για συνομιλίες υψηλής ευκρίνειας μέσω Skype –και όχι μόνο.

ΕΓΓΥΗΣΗ DELL NEXT BUSINESS DAY

Όπως όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της Dell, έτσι και το XPS 18, καλύπτεται από την κορυφαία εγγύηση Dell Next Business Day. Αυτό σημαίνει πως για δύο χρόνια, η Dell εγγυάται την επισκευή του μηχανήματος την επόμενη εργάσιμη ημέρα με επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σου –κι εσύ θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Διάθεση Dell, 210-8129800, www.dell.gr Τιμή από €1.249

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U